Mommy to be treatments

MOMMY'S BODY & BELLY TREATMENT

Bij deze treatment wordt je gemasseerd terwijl je ligt op je rug of zij op een Aquama kussen gevuld met warmwater. De massage werkt ontspannend voor jou en je baby. Ook masseren we de buik lichtjes en sluiten we af met een fijne voedende buikmasker.
60 minuten | €95.00

LIGHT LEGS & FEET TREATMENT

Tijdens een zwangerschap raakt je lichaam overbelast. Je benen en voeten kunnen daardoor zwaar aanvoelen en er kunnen zwellingen ontstaan.
De light legs&feet treatment is een fijne behandeling om je benen te ontzien van spanning en vocht.
We beginnen met een heerlijke voetenbadje, scrubben de voeten en onderbenen en masseren lichtjes waarbij wij geen gebruik maken van drukpunten en sluiten af met een heerlijke verkoelende mousse.
45 minuten | €50.00

MAMA & BABYLOVEMASSAGE

Een zwangerschap is een unieke tijd maar zorgt tegelijkertijd ook voor zware belasting voor het lichaam.
Juist daarom is het belangrijk om extra aandacht te geven aan jouw lichaam.
Bij de Mama&Babylove massage lig je op je rug of zij op een Aquama kussen gevuld met warm water.
De massage werkt ontspannend voor jou en je baby, stimuleert de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen en maakt natuurlijke kalmeringsstoffen vrij die rug en bekkenklachten helpen verminderen en het gevoel van welbehagen teweeg brengen.
45 minuten | €72.50
60 minuten | €85.00

PREGNANCY FACIAL

Een heerlijke ontspannende facial tijdens je zwangerschap. Wij werken hierbij uiteraard alleen met producten die geschikt zijn tijdens de zwangerschap. 
50 minuten | €79.50

MOMMY TO BE ARRANGEMENT

Een zwangerschap is een bijzondere tijd maar kan ook zowel lichamelijk als mentaal een zware periode zijn. Daarom is het belangrijk om je lichaam en geest te voorzien van ontspanning.
Voor de Mommy’s to be hebben wij daarom een heerlijke arrangement samengesteld om ervoor te zorgen dat je van top tot teen in de watten wordt gelegd en even helemaal tot rust kan komen.

We beginnen met een heerlijke zwangerschapsmassage op een speciale warmwaterkussen met als extra een fijne voedende buikmasker. Daarna is het tijd voor een uitgebreide manicure & pedicure, terwijl je aan het bijkomen bent op onze pedicurebank zorgen wij voor een heerlijke pot luxe kruidenthee met sweets.
De handen en voeten worden verzorgd en uiteraard gelakt in een kleur naar keuze.
Hierna loop je op roze wolken bij ons de deur uit en kun je thuis heerlijk nagenieten. Heb je er al zin in?

Dit arrangement is ook een perfect cadeau voor elke mommy to be.
180 minuten | €200.00