Eyes & Brows

Eyes & Brows

Jouw gezicht laten spreken met de perfecte eyebrows en / of geverfte wimpers, 
voor een stralende, open en frisse blik. Een korte behandeling maar met resultaat.

 
BROW WOW
Browshaping en browtinting met als resultaat de perfecte wenkbrauwen. Onze specialiste zal passend advies geven aan de hand van jouw gezicht, voor een open en frisse uitstraling. 
30 minuten | €36.50
 
BROW LIFT (LAMINATION)
Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 4-6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen
30 minuten | €55.00
 
BROW LIFT (LAMINATION) + TINTING OF SHAPING

Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 4-6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Voor een nog mooier resultaat verven wij de wenkbrauwen of shapen wij de wenkbrauwen in model.
45 minuten | €70.00

BROW LIFT (LAMINATION) + TINTING + SHAPING
Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 4-6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Voor een nog mooier resultaat verven en shapen wij de wenkbrauwen.
45 minuten | €88.50

HYBRID BROWS

Hybrid brows geeft een expressief, rijke afdruk op de huid en haren voor optisch vollere en strakke wenkbrauwen.Het blijft ongeveer 7-10 dagen op de huid zitten maar langer op de haartjes. Doordat de hybridverf ammonia vrij is, drogen de haren niet uit en kan dus in combinatie met Brow Lamination gebruikt worden.
30 minuten | €32.50


HENNA BROWS
Verven van de wenbkrauwen met henna,niet alleen de haartjes maar ook de huid wordt hierbij geverfd voor een langdurig en perfect resultaat dat wel 4 tot 6 weken blijft zitten. 30 minuten | €32.50
 
HENNA BROW-WOW
Verven en shapen van de wenbkrauwen, we verven de wenkbrauwen met henna,niet allen de haartjes worden geverfd maar ook de huid voor perfect en langdurig resultaat dat wel 4 tot 6 weken blijft zitten. 45 minuten | €47.50
 
BROW LIFT (LAMINATION) + LASH LIFTING
Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 4-6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen ook krullen en liften we je natuurlijke wimpers. Je hebt geen wimperextensions meer nodig.
45 minuten | €105.00
 
BROW LIFT (LAMINATION) + LASH LIFTING + TINTING
Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 4-6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen ook krullen en liften we je natuurlijke wimpers. Je hebt geen wimperextensions meer nodig. Ook verven wij de wimpers en wenkbrauwen voor extra definitie.
60 minuten | €140.00
 
REAL EYE-OPENER

Verven van de wenkbrauwen en de wimpers, voor een frisse en open blik. 30 minuten | €36.50

WENKBRAUWEN VERVEN

De specialiste kijkt nauwkeurig naar jouw gezicht en zal passend advies geven welke tint voor jou het beste is. 
15 minuten | €18.50

WIMPERS VERVEN
Laat je ogen spreken, laat je wimpers verven en ervaar het gemak van geverfde wimpers. 15 minuten | €18.50
 
LASH LIFTING

Krul en lift je natuurlijke wimpers. Je hebt geen wimperextensions meer nodig. Resultaat houd 4-6 weken. 30 minuten | €55.00

LASH LIFTING INCLUSIEF VERVEN

Krul en lift je natuurlijke wimpers. Je hebt geen wimperextensions meer nodig. Resultaat houd 4-6 weken. Voor een nog mooier resultaat verven wij de wimpers voor extra defenitie. 
45 minuten | €70.00

LASH LIFTING EN BOTOX

Krul en lift je natuurlijke wimpers. Je hebt geen wimperextensions meer nodig. Resultaat houd 4-6 weken. Voor meer volume en verzorging voegen wij een botox serum toe.
45 minuten | €65.00

LASH LIFTING INCLUSIEF VERVEN EN BOTOX

Krul en lift je natuurlijke wimpers. Je hebt geen wimperextensions meer nodig. Resultaat houd 4-6 weken. Voor een nog mooier resultaat verven wij de wimpers voor extra defenitie. Voor meer volume en verzorging voegen wij een botox serum toe.
45 minuten | €80.00

PRO EYE FLASH TREATMENT

Een korte maar zeer effectieve behandeling die gericht is op de delicate huid rondom de ogen.

Wij werken bij deze behandeling met de pro eye peel patches, deze patches bevatten zuren die zorgen voor aanmaak van nieuwe huidcellen, ook zorgen de botanische werkstoffen voor verheldering, verbeterde huidstructuur en vermindering van fijne lijntjes.

Tijdens de behandeling maken wij gebruik van speciale tools en masseren wij de huid rondom de ogen waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd, vocht wordt afgevoerd en de producten nog dieper worden ingesluisd.

We sluiten af met de vitamine C eye serum voor nog meer verhelderend resultaat.
Bye bye eyewrinkles!

Voor optimale resultaat adviseren wij deze behandeling als kuurvorm te boeken.
De resultaten zijn verbluffend!
30 minuten | €49.50 | 3 sessies €145.00