Acties - Nieuws


Beste klanten,

Graag willen wij het goede nieuws met jullie delen dat wij vanaf 1 mei starten met een nieuwe organic skincare lijn namelijk: Organicspa!

De komende periode zullen er producttrainingen plaatsvinden voor het hele team en vanaf 1 mei staan de producten bij ons op de planken.
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zullen zijn als wij over deze heerlijke organic skincare lijn.

Hier in het kort wat meer informatie over Organicspa:

Organic Spa combineert biologisch gecertificeerde plantenextracten van een medicinaal niveau met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong. 
Gemaakt in de ongerepte natuur van Byron Bay in New South Wales, Australië, verkreeg Organic Spa het biologisch certificaat van de OFC, de Organic food Chain. Dit laat hen toe te onderscheiden van de vele andere bio-producten op de markt.

Voor meer informatie kunt u terecht bij ons in de salon.

Liefs van het Rein Cityspa team.Beste klanten,

Hierbij willen wij jullie mededelen dat wij door een aantal omstandigheden per direct gestopt zijn met het inkopen van Esse Organic Skincare.
Door een aantal punten hebben wij deze beslissing helaas moeten nemen.
Wij zijn op dit moment hard op zoek naar een mooie nieuwe organic lijn die wij hopelijk gauw aan ons assortiment kunnen toevoegen.

Wij hebben op dit moment nog een kleine voorraad aan Esse Organic Skincare producten staan. Die nog verkrijgbaar zijn voor onze klanten en hierop geven wij 10 procent korting.

Wij hebben er verder alle vertrouwen in dat wij snel weer een mooie Organic skincare lijn hebben staan en houden jullie uiteraard hiervan op de hoogte.

Mochten jullie nog vragen hebben bel dan gerust.

Liefs van het Rein Cityspa Team.


De zomer is eindelijk weer begonnen en de voetjes worden weer zomer klaar gemaakt!
Wij hebben een groot aanbod aan nagellakjes van OPI waarmee u gelakt kunt worden in de kleur die bij u past.
Wel willen wij even de kalknagels ( schimmelnagels) onder de aandacht brengen. Hier hebben momenteel erg veel mensen last van, wij hebben hygiëne hoog in het vaandel staan en lakken onze klanten die last hebben hiervan NIET met onze lakjes die wij open hebben staan. 
Wel zou u eventueel een eigen lakje mee kunnen nemen en anders hebben wij een groot aanbod aan lakjes van OPI die u eventueel zou kunnen aanschaffen voor €14,95 of €18,95.
Voor degene die op vakantie gaan hebben wij Colorgel. Dit is een nagellak in gelvorm, die onder een uv-lamp uithardt en tot wel 3 weken PERFECT blijft zitten. Wij wensen jullie een fijne zomervakantie toe! 


Deze week zijn wij begonnen met onze Rein City spaarkaart!
Bij elke besteding van €25,00 aan behandelingen ontvangt u een Rein stempel.
Bij inlevering van een volle spaarkaart (20 stempels) ontvangt u een gratis behandeling!

Met keuze uit:

- Classic feet
- Relaxing massage 45min
- Quik facial